Motorola Edge 50 Fusion’ın Özellikleri Sızdırıldı

Motorola Edge 50 Fusion

Motorola Edge 50 Fusion’ın teknik özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Telefonun çok yakında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Motorola birkaç gün önce bir açıklama yaparak, 3 Nisan’da yeni bir telefon tanıtacağını duyurdu. Bu telefonun hangisi olacağını ise paylaşmadı. O dönemde gelen haberler, söz konusu bu telefonun büyük ihtimalle Motorola Edge 50 Pro olacağını söylüyordu. Zira son dönemde gündemi meşgul eden Motorola telefonu oydu. Ancak bugün gelen bilgiler gösteriyor ki 3 Nisan’daki lansman etkinliği için önemli bir aday daha var. Çünkü Motorola Edge 50 Pro’nun yanı sıra Motorola Edge 50 Fusion da çok yakında kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Teknoloji dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Evan Blass tarafından sızdırılan bilgiler, yakında piyasaya sürülecek olan Motorola Edge 50 Fusion’ın teknik özellikleri hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Motorola Edge 50 Fusion

Evan Blass tarafından paylaşılan bilgilere göre Edge 50 Fusion, Snapdragon 6 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB olacak. Fusion’ın RAM kapasitesi ise henüz netlik kazanmadı.

Telefon, 6.7 inçlik POLED bir ekrana sahip. 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak telefonda 68 W hızlı şarj özelliği bulunacağı söyleniyor. Telefonun kamera özellikleri henüz tam anlamıyla netlik kazanmış değil. Ancak telefonun arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı, selfie kamerasının ise 32 megapiksel olacağı söyleniyor. Telefon pembe, mavi ve turkuaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

ASUS Zenfone 11 Ultra Resmen Tanıtıldı