Modern Warfare 2 Steam’de rakip tanımıyor

Call of Duty: Modern Warfare II için şaşırtan duyuru!

28 Ekim’de çıkan Call of Duty: Modern Warfare 2, kısa sürede Steam’de en çok oynanan oyunlar arasına girmeyi başardı.

Bildiğiniz gibi Call of Duty, oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alıyor. Hatta en başarılısı olduğunu bile pekala söyleyebiliriz. Çünkü yıllardır her çıkan Call of Duty oyunu milyonlarca kopya satıyor ve o yılın en çok satan oyunlarından oluyor. Ancak arada bazı Call of Duty oyunları oluyor ki diğerlerini bile gölgede bırakıyor. Görünen o ki Call of Duty: Modern Warfare 2 de bunlardan biri olacak. Çünkü oyun tek kelimeyle muhteşem bir başlangıç yaptı.

2019 yılında başlatılan yeni Call of Duty serisinin ikinci oyunu olan Modern Warfare 2, 28 Ekim’de oyun severlerle buluştu. Hem PC’ye hem de Xbox ve PlayStation’a gelen yeni Call of Duty oyunu, oyun severlerle tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Öyle ki oyun çıktıktan sonraki ilk hafta sonunda 800 milyon dolar gelir elde ederek Call of Duty serisi için yeni bir rekora imza attı.

Ancak Modern Warfare 2’nin başarısı bununla da sınırlı kalmadı. Çıktığı günden beri en çok satanlar listesinin zirvesinde yer alan oyun, Steam’de de rakip tanımıyor.

Call of Duty: Modern Warfare II için şaşırtan duyuru!

Yeni Call of Duty, dün Steam’de aynı anda 290 bin oyuncuya ulaşarak Steam’de en çok oynanan üç oyundan biri olmayı başardı. Hatırlarsanız oyun ilk çıktığı günlerde bu sayı 450 binin üzerine çıkmıştı. Aradan geçen üç haftada bu sayı biraz düşmüş olsa da hala oyunun ilk üçe girmesine yetecek kadar yukarılarda. Daha da etkileyicisi, oyunun bunu hafta içinde başarmış olması.

Battle royale oyunlarındaki en büyük rakipleri olan PUBG ve Apex Legends’ı bile geride bırakan Modern Warfare 2, bu hafta sonu aynı anda 511 binden fazla oyuncuya ulaşarak Apex Legends’ın rekorunu da kırabilir.

Steam’de şu anda en çok oynanan oyunlar listesinin ilk iki sırasında ise uzun süredir olduğu gibi yine Counter-Strike GO ve Dota 2 var.

Elon Musk kendisini eleştirenleri kovuyor