Motorola Edge 50 Neo’nun Satış Sayfası Şimdiden Açıldı

Motorola Edge 50 Neo

Önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılması beklenen Motorola Edge 50 Neo’nun satış sayfası daha şimdiden açıldı; Telefona dair bazı detaylar netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Motorola, dün bir paylaşım yaparak 29 Ağustos’ta bir lansman etkinliği düzenleyeceğini ve bu etkinlikte yeni bir telefon tanıtacağını duyurdu. Şirket bu telefonun ne olacağını açıklamadı ama öncesinde gelen sızıntılar, bunun çok büyük ihtimalle Motorola Edge 50 Neo olacağını ortaya çıkardı.

Biz Motorola’nın Edge 50 Neo’yu önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtması için beklerken, Avrupa’da iki telefon satıcısı -biri Macaristan’dan, diğeri Ukrayna’dan- telefonun satış sayfasını vaktinden önce yayına aldı. Bu dikkatsizlik, telefonun çıkışının an meselesi olduğunu doğrularken, telefona dair bazı yeni detayların da ortaya çıkmasını sağladı.

Motorola Edge 50 Neo, MediaTek’in Dimensity 7300 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

motorola edge 50 neo 1

6.4 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak Motorola Edge 50 Neo’nun satış sayfasında ortaya çıkan yeni görselleri, telefonun arka yüzünde üçlü arka kamera olacağını doğruluyor. Öte yandan bu üçlü kameranın diziliminin kısa süre önce Moto Edge 50 ile epey benzer olacağı görülüyor.

Edge 50 Neo’nun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 10 megapiksellik bir telefoto kamera ile 13 megapiksellik geniş açılı bir lensin eşlik edeceği söyleniyordu. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, geniş açılı lensin 13 değil 32 megapiksel olacağını ortaya çıkardı. Diğer bilgiler ise doğrulandı.

Oppo Find X8 İlk Kez Görüldü