Motorola Edge 50 Pro’nun Özellikleri Netlik Kazandı

Motorola Edge 50 Pro

Önümüzdeki ayın başında resmi olarak tanıtılacak olan Motorola Edge 50 Pro’nun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi bu hafta Motorola’dan gelen açıklamalar, şirketin 3 Nisan’da bir ya da birden fazla yeni telefon tanıtacağını ortaya çıkardı. Gelen son bilgilerle birlikte bu telefonlardan birinin Motorola Edge 50 Pro olacağı kesinleşmiş durumda. Nitekim şirket de son paylaşımlarıyla bunu doğruladı. Öte yandan gelen son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özellikleri de büyük ölçüde netlik kazandı.

Bazı pazarlara Motorola X50 Ultra adı altında sunulması beklenen Motorola Edge 50 Pro, Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 8s Gen 3’ten güç alacak. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun işletim sistemi ise Android 14 olacak.

Edge 50 Pro, 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 165 Hz olacağı söyleniyor. Telefonun batarya ve kamera özellikleri ise henüz netlik kazanmış değil.

3 Nisan’da tanıtılacak bir diğer telefon da Motorla Edge 50 Fusion olabilir. Nitekim son günlerde gelen sızıntılar da bu telefonun çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor. Evan Blass tarafından paylaşılan bilgilere göre Edge 50 Fusion, Snapdragon 6 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB olacak. Fusion’ın RAM kapasitesi ise henüz netlik kazanmadı. Fusion modeli, 6.7 inçlik POLED bir ekrana sahip. 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak telefonda 68 W hızlı şarj özelliği bulunacağı söyleniyor.

motorola edge 50 pro 1

Motorola Edge 50 Fusion’ın Özellikleri Sızdırıldı