Motorola Edge 40 Neo tüm detaylarıyla görüldü

motorola edge 40 neo

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği Motorola Edge 40 Neo’nun sızdırılan yeni görselleri sayesinde telefonun tasarımı açıkça görüldü.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Edge 40 Pro’yu nisan ayında piyasaya süren Motorola, bundan bir ay sonra da Edge 40 serisinin standart modelini kullanıcılarla buluşturmuştu. Ancak görünen o ki Motorola’nın Edge 40 serisiyle ilgili planları bu iki modelden ibaret değil. Çünkü son dönemde gelen sızıntılar ve söylentiler Neo modelinin de yolda olduğunu gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde teknik özelliklerine dair merak edilen detaylar gün yüzüne çıkan Motorola Edge 40 Neo, dün de sızdırılan görselleriyle gündeme taşındı.

Motorola Edge 40 Neo’nun sızdırılan yeni görsellerine eşlik eden 360 derecelik video, telefonun tasarımı hakkında neredeyse tüm detayların açık bir şekilde görülmesini sağlıyor.

Motorola Edge 40 serisinin en yeni üyesi 6.55 inçlik kıvrımlı bir pOLED ekranla geliyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 144 Hz. Telefonun Dimensity 1050 yonga setinden güç alması bekleniyor. Bu yonga setine 12 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor.

Telefonun çift arka kamerasına geldiğimizde karşımıza 50 + 13 megapiksellik bir kamera sistemi çıkıyor. 50 megapiksellik ana lense 13 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Motorola Edge 40 Neo’nun selfie kamerası ise 13 megapiksel. Son olarak telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor.

motorola edge 40 neo 2 motorola edge 40 neo

Xiaomi telefonlarına ilgi azaldı