Motorola Edge 50 Neo’nun Yonga Seti Doğrulandı

Motorola Edge 50 Neo

Önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılması beklenen Motorola Edge 50 Neo’nun hangi yonga setini kullanacağı netlik kazandı.

Son dönemde adını sık sık duyduğumuz Motorola, 29 Ağustos’ta yeni bir lansman etkinliği düzenleyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Motorola Edge 50 Neo, bu etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Edge 50 Neo’nun tanıtılmasına daha beş gün olsa da daha şimdiden telefona dair bazı detaylar kesnileşti.

Hatırlarsanız dün, telefonun Macaristan ve Ukrayna’daki satış sayfalarının vaktinden önce yayına alındığını, bu sayede telefona dair bazı detayların lansman etkinliği öncesi ortaya çıktığını sizinle paylaşmıştık. Bu sayfalarda yer alan bilgilerden biri de Motorola Edge 50 Neo’nun Dimensity 7300 yonga setinden güç alacaydı. Bu bilgi, bugün ikinci bir kaynak tarafından doğrulandı. Edge 50 Neo bugün de Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler de telefonun MediaTek’in Dimensity 7300 yonga setini kullanacağını doğruluyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

motorola edge 50 neo 1

6.4 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak Motorola Edge 50 Neo’nun satış sayfasında ortaya çıkan yeni görselleri, telefonun arka yüzünde üçlü arka kamera olacağını doğruladı. Öte yandan bu üçlü kameranın diziliminin kısa süre önce çıkan Moto Edge 50 ile epey benzer olması da dikkat çekti.

Edge 50 Neo’nun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 10 megapiksellik bir telefoto kamera ile 32 megapiksellik geniş açılı bir lensin eşlik edecek.

PlayStation Plus’tan Çok Sayıda Oyun Ayrılıyor