Moto S50’nin Teknik Özellikleri Netlik Kazandı

Moto S50 Neo

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Moto S50’nin teknik özellikleri, daha telefon tanıtılmadan netlik kazandı.

Moto S50 Neo’yu haziran ayında piyasaya süren Motorola, şimdi de bu telefonun standart modelini kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde TENAA’dan sertifika almasıyla gün yüzüne çıkan Moto S50’nin çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Biz telefonun lansmanı için gün sayarken S50 önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazandı.

Daha önce gelen sızıntılarda Moto S50’nin aslında Motorola Edge 50 Neo ile aynı model olacağı söyleniyordu. Bu sızıntılara göre, bu telefonu global pazara Edge 50 Neo adı altında sunan Motorola, Çin’de ise aynı telefonu S50 olarak çıkaracaktı. Bu detay henüz doğrulanmamış olsa da telefonun sızdırılan özellikleri bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Çünkü S50’nin özellikleri ile Edge 50 Neo’nun birkaç gün önce sızan özellikleri epey benzer görünüyor.

Moto S50

Sızdırılan yeni bilgilere göre Motorola S50, 6.36 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekranın üzerinde 32 megapiksellik selfie kamerası yer alacak. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi üçlü arka kamera karşılayacak. 50 megapiksellik ana lense, 13 megapiksellik geniş açılı lens ile 10 megapiksellik telefoto kamera eşlik eşlik edecek.

Telefonun yonga seti henüz netlik kazanmadı ama daha önce gelen sızıntılar gibi bu son sızıntı da Dimensity 7300’e işaret ediyor. Telefonda 4310 mAh’lık bir batarya bulunuyor ama muhtemelen bu batarya telefon piyasaya sürülürken 4400 mAh olarak duyurulacaktır. Öte yandan bu bataryanın şarj hızının ise 68 W olacağı söyleniyor.

Katlanabilir iPhone Ertelendikçe Erteleniyor