Motorola Edge 50 Neo’nin Tasarımı Gözler Önüne Serildi

Motorola Edge 50 Neo

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Motorola Edge 50 Neo’nun tasarımını gözler önüne seren yeni tanıtım görselleri internete sızdırıldı.

Motorola, bu yıl Edge 50 serisinin lansmanını gerçekleştirdi ve kısa sürede bu seriye çok sayıda model ekledi. Bugüne kadar Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion, Edge 50 Ultra gibi pek çok model çıkaran şirket, bu serinin standart modelini ise bu hafta resmi olarak tanıttı. Ancak Motorola’nın Edge 50 serisine dair planları henüz tamamlanmış değil. Çünkü bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme gelen Motorla Edge 50 Neo da çok yakında piyasaya sürülecek.

Çıkış tarihi iyiden iyiye yaklaşan Edge 50 Neo, bugün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun hem tasarımını hem de renk seçeneklerini gözler önüne seren yeni tanıtım görselleri internete sızdırıldı. Telefon siyah, mavi, kırmızı ve bej olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Motorola Edge 50 Neo 3

Motorola Edge 50 Neo’nun sızdırılan bu yeni görseller, telefonun arka yüzünde üçlü arka kamera olacağını doğruluyor. Öte yandan bu üçlü kameranın diziliminin bu hafta çıkan Moto Edge 50 ile epey benzer olması dikkat çekiyor. Telefonun ana lensinin 50 megapiksel olması bekleniyor. Ona 10 megapiksellik bir telefoto kamera ile 13 megapiksellik geniş açılı bir lensin eşlik edeceği söyleniyor.

Telefonun hangi yonga setini kullanacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak standart modelde kullanılan Snapdragon 7 Gen 1’e yakın bir yonga seti bekleyebiliriz.

Motorola Edge 50 Neo 5

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek