Motorola S50 Sertifika Alırken Görüldü

Motorola Edge 50

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Motorola S50, TENAA’dan sertifika alırken görüldü; Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Son dönemde Edge 50 serisiyle adından söz ettiren Motorola, çok yakında akıllı telefonlarına iki yeni model daha ekleyecek. Bunlardan ilki, son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Motorola Edge 50 Neo olacak. Diğeri ise Çin pazarında satışa sunulacak Motorola S50 olacak. Şu ana kadar gelen bilgiler, bu iki telefonun aslında aynı model olabileceğini gösteriyor. Şirket muhtemelen Edge 50 Neo’yu Çin pazarına S50 olarak sunacak.

Motorola S50, dün TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Bu da telefonun çok yakında Çin pazarına sunulacağını gösterdi. Öte yandan telefonun bazı teknik özellikleri de doğrulanmış oldu.

Motorola S50

Motorola S50, 6.36 inçlik OLED ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ekranın üzerinde 32 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi üçlü arka kamera karşılıyor. 50 megapiksellik ana lense, 13 megapiksellik geniş açılı lens ile 10 megapiksellik telefoto kamera eşlik ediyor.

Telefonun yonga seti henüz netlik kazanmış değil. Ancak işlemcisi hakkında ortaya çıkan detaylar bunun muhtemelen Dimensity 7300 olacağını gösteriyor. Telefonda 4310 mAh’lık bir batarya bulunuyor ama muhtemelen bu batarya telefon piyasaya sürülürken 4500 mAh olarak duyurulacaktır. Öte yandan bu bataryanın şarj hızının ise 68 W olacağı söyleniyor.

Xiaomi 15 Ultra Kamerasıyla İddialı Geliyor