Motorola Edge 30 Ultra, Fusion ve Neo görselleri sızdırıldı

Motorola Edge 30 Ultra

8 Eylül’de düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak olan Motorola Edge 30 Ultra, Fusion ve Neo’nun görselleri sızdırıldı.

Ağustos ayını dolu dolu geçiren Çinli akıllı telefon üreticisi Motorola, eylül ayında da hız kesmiyor. Geçtiğimiz ay Moto X30, Moto S30 Pro ve Razr (2022) gibi yeni akıllı telefonlarını kullanıcılarla buluşturan Motorola, 8 Eylül’de de yeni bir etkinlik düzenleyerek Edge serisinin yeni üyelerini tanıtacak. Motorola Edge 30 serisinde Edge 30 Ultra, Edge 30 Fusion ve Edge 30 Neo olmak üzere üç farklı model yer alıyor.

Son günlerde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan bu üç Motorola telefonu, bu kez de sızdırılan görselleriyle teknoloji dünyasının gündemine taşındı. 8 Eylül’deki etkinliğe kısa bir süre kala sızdırılan bu görseller sayesinde her üç modelin de tasarımı tüm detaylarıyla görülmüş oldu. Edge 30 Ultra, Fusion ve Neo’nun sızdırılan görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

ultra 2
Edge 30 Ultra

Üç model arasında en dikkat çekici özelliklere sahip olan Motorola Edge 30 Ultra, pOLED ekranla geliyor. Ekranın üstünde yer alan selfie kamerası 60 megapiksel. Telefonun belki de en dikkat çekici özelliği ise üçlü arka kamerasındaki 200 megapiksellik ana lens. 200 megapiksellik bu ana lense 50 megapiksellik bir geniş açılı lens ve 12 megapiksellik telefoto lens eşlik ediyor. Anlayacağınız Edge 30 Ultra kameralarıyla oldukça iddialı geliyor.

ultra 1
Edge 30 Ultra

Motorola’nın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alıyor. 4610 mAh’lık bir bataryaya sahip olan telefonun şarj hızı 125W. Telefon bu özelliği sayesinde bir gün yetecek şarjı yedi dakikada doldurabiliyor. Kablosuz şarj hızı ise 50W.

neo 2
Edge 30 Neo
neo
Edge 30 Neo

Edge 30 serisindeki telefonlar, geçtiğimiz ay Çin’de piyasaya sürülen Moto X30 Pro ve Moto S30 Pro’nun ufak değişiklikleri olan farklı versiyonları aslında. Motorola, bu telefonlarını Çin dışına Edge serisinin parçası olarak çıkarıyor. Motorola Edge 30 Ultra, X30 Pro’nun, Fusion ise S30 Pro’nun bir versiyonu. Edge 30 Neo ise bunların Snapdragon 695 yonga seti kullanan daha düşük bir versiyonu.

fusion 1
Edge 30 Fusion
fusion
Edge 30 Fusion

Motorola Edge 30 Ultra özellikleri sızdırıldı