Motorola Edge 50 Ultra’nın Tanıtım Videoları Sızdırıldı

Motorola Edge 50 Ultra

Bu hafta resmi olarak tanıtılacak olan Motorola Edge 50 Ultra için hazırlanan tanıtım videoları, çıkışına günler kala internete sızdırıldı.

Motorola, 3 Nisan’da düzenleyeceği lansmanda yeni akıllı telefonlarını görücüye çıkaracak. Etkinlikte tanıtılacak telefonlardan biri de bir süredir gündemde olan Motorola Edge 50 Ultra olacak. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce bu telefon sızdırılan görselleriyle gündeme gelmişti. Motorola Edge 50 Ultra bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefon için hazırlanan tanıtım videoları, lansman öncesi internete sızdırıldı. Evan Blass tarafından paylaşılan bu videolar, telefonun tasarımını gözler önüne seriyor.

Motorola Edge 50 Ultra, isminden de anlaşılacağı üzere Edge 50 serisinin en etkileyici modeli olacak. Gelen bilgilere göre telefon, kısa süre önce tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanacak. Snapdragon 8 Gen 3’ün biraz daha düşük versiyonu olan bu yonga seti, yine de piyasadaki en iyilerden biri. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor.

Sızdırılan bu tanıtım videosunda, telefonun kıvrımlı bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Bu ekranın 6.7 inç olması bekleniyor. Full HD+ çözünürlükteki ekranın yenilenme hızının ise 165 Hz olacağı söyleniyor.

Telefonun teknik özellikleri tamamıyla netlik kazanmamış olsa da kamera özellikler büyük ölçüde ortaya çıkmış durumda. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi İnfinix, Oppo ve vivo gibi 50 megapiksel olacak. Ona 12 mm’lik geniş açılı lens ile 72 mm’lik periskop kamera eşlik edecek. Bu periskop kamera muhtemelen 3x optik zoom özelliğine sahip olacak

Motorola Edge 50 Ultra’nın fiyatı henüz açıklanmamış olsa da yaklaşık 999 dolar bandında bir fiyatla raflardaki yerini alması bekleniyor. Tüm bu detaylar, telefon 3 Nisan’da resmi olarak tanıtıldığında netlik kazanacaktır.

PlayStation Plus’ın Nisan Oyunları Açıklandı