Kripto para uzmanı bu coini öneriyor!

Kripto paralarda yön Bybit kripto yatırımı kripto yatırımları

Şu sıralar kripto para piyasası biraz durgun seyrediyor. Fakat herşeye rağmen doğru kripto parayı seçtiğinizde yine de ufak ufak kazanmanız mümkün. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kripto para uzmanı bu coini öneriyor! Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Shiba Inu‘nun muazzam bir yükseliş yakaladığına tanıklık etmiştik. Bu hafta ise BTC tarafında hayli hareketli saatler yaşandı. Geniş bir kitle BTC’nin 20 bin doları aşarak yeni bir yükselişe imza atmasını bekliyordu. Fakat bu yaşanmadı.

Kripto para piyasaları kripto madenci

Hala BTC 20 bin doları aşabilmiş değil. Birkaç defa 19 bin dolar seviyesine gelse de bir türlü kritik eşiği aşamadı. Peki kısa vadede tekrardan boğa koşusuna başlayacak olan yeni bir kripto para var mı?

Chainlink giriş seviyesi

Kripto para uzmanı bu coini öneriyor!

Bazı analistler geçtiğimiz 2021 yılı Mayıs ayında 50 doları aşarak rekor kıran LINK’in yeni bir boğa döngüsüne girmek üzere olduğunu düşünüyorlar. LINK şu anda 6.2 dolar seviyelerinde seyrediyor. Eğer analistlerin beklentileri haklı çıkarsa LINK basit bir şekilde 50 doları aşacaktır.

Kripto paralarda bu stratejiler

Elbette bunu şimdiden kestirmek çok da kolay değil. Zira söz konusu kripto paralar olduğunda ne zaman ne olacağını kestirmek çok da kolay olmayabiliyor. Önümüzdeki süreçte eğer LINK 50 doları aşarsa şimdi yatırım yapanlara 8 kat para kazandıracak demektir. Tabi ki bekleyip göreceğiz.

Dip not olarak belirtelim. Bu içeriklerimizdeki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri sızdırıldı! İşte tüm detaylar.