Kripto para piyasası toparlanıyor mu?

binance 2

Son birkaç gündür kırmızı çizgide yer alan kripto para piyasası bugün olumlu sinyaller verdi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Bilindiği üzere son birkaç gündür kripto para piyasası hayli hareketliydi. Elon Musk’ın BTC aleyhine yaptığı açıklamalar sonrasında pek çok kripto para büyük oranda değer kaybetmişti.

Hatta BTC değeri geçtiğimiz gün 42 bin dolara kadar gerilemişti. Bu sabah ise kripto para piyasasında yeşil renklerin hakim olduğunu gördük. BTC ufak bir toparlanma ile kendisini 45 bin doların üzerine atmayı başardı. BTC’nin yükselişe geçmesiyle birlikte diğer kripto paralarda da yükselişler gerçekleşti.

Kripto para piyasası toparlanıyor mu?

Bazı kripto paralar yüzde 20 oranında değer kazanırken, bazı kripto paralar ise yüzde 1 ile 10 arasında değer artışı gerçekleştirdi.

kripto para piyasası

Elbette bu piyasada her daim temkinli olmak gerekiyor. Çünkü ne zaman ne olacağı pek de belli değil. Aslında merkeziyetsiz bir piyasanın Elon Musk ve benzeri kişilerin söylemlerine göre şekilleniyor olması da hayli saçma.

Bilindiği üzere Musk’ın hakkında olumlu tweet attıkları coinlerin yükselme gibi bir eğilimi bulunuyor. Aynı şekilde yerdiği coinlerde de düşüş oluyor.

Bunun en basit örneği BTC diyebiliriz. Çok değil birkaç ay önce Musk BTC ile iş yapacağını açıkladığında bu coinin fiyatı artmıştı. Nitekim geçtiğimiz günlerde BTC aleyhine attığı tweetler sonrasında da büyük değer kayıpları yaşandı.

BtcTurk veri ihlalleri kesinleşti