Ünlü analist 3X yapacak kripto parayı açıkladı!

Bu kripto para birimi kripto yatırımı Kripto paralar kripto para

Kripto para piyasasında yeşil renk hakim durumda. Peki bu olumlu atmosferde büyük patlama hangi kripto varlıktan gelecek? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ünlü analist 3X yapacak kripto parayı açıkladı! Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Shiba Inu‘nun muazzam bir yükseliş yakaladığına tanıklık etmiştik. Bu hafta ise BTC tarafında hayli hareketli saatler yaşandı. Geniş bir kitle BTC’nin 50 bin doları aşarak yeni bir rekora imza atmasını bekliyordu. Fakat bu yaşanmadı.

Hala BTC 48 bin doları aşabilmiş değil. Birkaç defa 47 bin dolar seviyesine gelse de bir türlü kritik eşiği aşamadı. Peki kısa vadede tekrardan boğa koşusuna başlayacak olan yeni bir kripto para var mı?

Chainlink giriş seviyesi

Ünlü analist 3X yapacak kripto parayı açıkladı!

Bazı analistler geçtiğimiz yıl Mayıs ayında 50 doları aşarak rekor kıran LINK’in yeni bir boğa döngüsüne girmek üzere olduğunu düşünüyorlar. LINK şu anda 16 dolar seviyelerinde seyrediyor. Eğer analistlerin beklentileri haklı çıkarsa LINK basit bir şekilde 50 doları aşacaktır.

Elbette bunu şimdiden kestirmek çok da kolay değil. Zira söz konusu kripto paralar olduğunda ne zaman ne olacağını kestirmek çok da kolay olmayabiliyor. Önümüzdeki süreçte eğer LINK 50 doları aşarsa şimdi yatırım yapanlara 3 kat para kazandıracak demektir. Tabi ki bekleyip göreceğiz.

Dip not olarak belirtelim. Bu içeriklerimizdeki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

YouTube iOS uygulaması beklenen özelliği alıyor