Bitcoin 35 bin dolarda takılı kaldı

bitcoin1

Kripto para piyasasındaki en büyük coin olan Bitcoin 35 bin dolarda takılı kaldı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kripto para denildiğinde pek çok kişinin aklına gelen ilk isim Bitcoin olacaktır. Çok değil daha geçtiğimiz ay 64 bin dolar barajını geçerek önemli bir başarıya imza atan BTC sonrasında zor günler yaşamaya başlamıştı.

Geçtiğimiz Mayıs’ın son haftasında hızlı bir düşüş yaşayan BTC, bir anda 30 bin doların altını görmüştü. Neyse ki sonradan gelen toparlanma ile BTC 35 bin doların kıyısına kadar geldi. Gelmesine geldi fakat sonrasını bir türlü göremedi.

Uzun süredir 35 bin dolar sınırında takılı kalan BTC, yatırımcıları da tedirgin etmeye başladı. Uzun süredir satış baskısı altında olan BTC, Ethereum’un değer kazanmasıyla birlikte bu baskıyı daha net bir şekilde hissetmeye başladı.

Bitcoin 35 bin dolarda takılı kaldı

Öte yanda BTC’nin bu kadar baskı altında olmasında Çin hükümetinin Bitcoin madenciliği konusunda aldığı katı kararlar da çok etkili oldu. Bilindiği üzere Çin’de yer alan pek çok kripto para madeni kısa bir süre önce kepenk kapatmak zorunda kaldı.

Çin haricinde bazı ülkelerin de madenciler hakkında kritik kararlar aldığı biliniyor. Kripto paraların bir geleceği olduğu gerçek, fakat kripto para madenciliği için aynı şeyi söylemek çok da doğru olmayacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Vivo V21 SE temel özellikleri ortaya çıktı