John Wick 3 Parabelyum Türkiye’de en çok izlenen film oldu!

john wick 3 1

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen filmler netlik kazandı. Vizyona yeni giren John Wick 3 Parabeylum açık ara gişenin yeni lideri olmayı başardı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri netlik kazandı. Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde en çok izleyiciyi sinema salonlarına çeken film John Wick 3 Parabelyum oldu.

Türkiye’de hafta sonunda en çok izlenen filmler

John Wick 3 Parabelyum açılış haftasında 219.805 kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 4. hafta sonunu geride bırakan Avengers Endgame ise John Wick 3’ün ardından 2. sırada yer aldı. Avengers Endgame geçtiğimiz hafta sonunda 41.688 kişi tarafından izlendi ve toplamda 2.416.747 seyirciye ulaşmış oldu.

Pokemon Detektif Pikachu ise ikinci hafta sonunda 34.116 izleyicide kaldı ve toplamda 114.124 izleyiciye ulaştı. Açık konuşmak gerekirse bu seyirci sayısı ilk live-action pokemon filmi için büyük hayal kırıklığı.

Vizyona yeni giren yapımlardan bir diğeri olan Uglydolls açılış haftasında 11.917 kişi tarafından izlendi. Geçtiğimiz hafta vizyona giren Kulyas Lanetin Bedeli ise 7.081 kişi tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısını 29.107’ye çıkarttı.

Türkiye’de en çok izlenen süper kahraman filmleri