Yurt dışında en çok izlenen filmler (17 – 24 Haziran)

çaki

#İŞBİRLİĞİ

Sinema dünyasının kalbinin attığı Amerika’da geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler belli oldu. İşte yurt dışında gişenin zirvesinde yer alan yapımlar.

Son dönemde merakla beklenen filmler ardı ardına vizyona girdi. Önce Marvel’ın 22 filmlik sinematik evreninin final filmi Avengers Endgame geldi. Hemen akabinde Pokemon Detective Pikachu vizyondaki yerini aldı.

Bu iki filmin ardından Godzilla King of the Monsters ve John Wick 3 Parabellum izleyicilerle buluştu. Tam aksiyona doyduk derken bu seferde macera tadındaki yapısıyla Aladdin beyaz perdede boy gösterdi.

Kısaca özetlemek gerekirse, şu aralar birbirinden sağlam filmlerin ardı ardına vizyona girdiğini söyleyebiliriz. Peki geçtiğimiz hafta sonunda gişede zirveye oynayan filmler hangileriydi?

Dünyada en çok izlenen animasyonlar için tıklayın

Bu yazımızda sinemanın kalbinin attığı ülke yani Amerika’da en çok izlenen filmler listesini sizlerle paylaşacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan geçtiğimiz hafta ABD’de en çok izlenen filmler listesi ile sizleri başbaşa bırakalım. (Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz)

Geçen hafta en çok izlenen yapımlar

The Secret Life of Pets 2

Hafta Sonu Hasılat: 10.29 milyon dolar
ABD Toplam Hasılat: 117.5 milyon dolar
Dünya Geneli Toplam Hasılat: 194.68 milyon dolar