John Wick 3, Endgame’i geride bıraktı!

john wick 3

John Wick serisinin yeni filmi Parabellum ilk haftasında Endgame’i geride bırakmayı başardı. İşte John Wick 3 izleyici sayısı ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Sinema dünyasının kalbinin attığı Amerika’da geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen filmler netlik kazandı. Box Office Mojo tarafından paylaşılan bilgilere göre John Wick 3 açılış haftasında 56.81 milyon dolarlık hasılatla gişenin zirvesinde yer aldı.

Kiralık katil John Wick’in hikayesini anlatan serinin 3. filmi ilk hafta sonunda dünya genelinde 100 milyon dolarlık hasılata ulaşmayı başardı.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

John Wick 3’ün zirvede yer aldığı haftada Avengers Endgame 29.9 milyon dolarlık hasılatla ikinci sırada yer aldı. Marvel sinematik evreninin son filmi gelmiş geçmiş en çok izlenen film olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Endgame geçtiğimiz hafta sonu elde ettiği hasılatla birlikte 2.616 milyar dolara ulaşmış durumda. Dolayısıyla 200 milyon dolarlık hasılat sonrası Avatar’ı geride bırakmış olacak.

İlk live-action pokemon filmi Pokemon Detective Pikachu ise listede 3. sırada yer alıyor. Film geçtiğimiz hafta sonu 25.1 milyon dolarlık hasılata erişmişti. Genel olarak 150 milyon dolara mal olan yapım şimdiye kadar 290.49 milyon dolarlık hasılata erişti. Aslında bu rakam beklentilerin hayli altında diyebiliriz.

Vizyona yeni giren yapımlardan biri olan A Dog’s Journey 8 milyon dolarlık hasılatla 4. sırada yer alırken, The Hustle ise 6.1 milyon dolarlık hasılatıyla en çok izlenen filmler listesinin son basamağında kendisine yer buldu.

DC sinematik evreni yeniden mi şekillenecek?