Avengers Endgame ABD’de açık ara zirvede

avengers endgame 2

ABD’de geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri belli oldu. Beklenildiği üzere Avengers Endgame açık ara zirvede yer aldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Sinema dünyasının kalbinin attığı Amerika’da geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler netlik kazandı. 2019’un merakla beklenen filmlerinden biri olan Avengers Endgame, beklenildiği üzere haftayı açık ara önde kapattı.

Avengers Endgame, ABD’de 3 günde 350 milyon dolarlık hasılata imza atarak önemli bir başarı elde etti.

ABD’de en çok izlenen filmler

Endgame’in zirvede yer aldığı haftada Captain Marvel 8.051 milyon dolarlık hasılatla 2. sırada kendisine yer buldu. Görünen o ki Endgame’in vizyona girmesi, Captain Marvel’ın da izleyici sayısını arttırdı.

Öte yandan geçtiğimiz haftayı zirvede yaratan The Curse of La Llorona 7.5 milyon dolarlık hasılatla üçüncü sıraya geriledi. Film açılış haftasına oranla yüzde 71.5’lik bir seyirci kaybı yaşadı. Muhtemelen bu kayıpta Endgame’in de önemli bir payı bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta 3 numarada yer alan Breakthrough bu hafta bir basamak gerileyerek en çok izlenen 4. film olmayı başardı. Yapım 6.3 milyon dolarlık hasılata imza attı.

En çok izlenen filmler listesinin son sırasında ise DC sinematik evreninin yeni karakteri Shazam! yer alıyor. Shazam geçtiğimiz hafta 5.52 milyon dolarlık hasılatla en çok izlenen 5. film oldu. DC’nin aykırı süper kahramanı dünya genelinde yaklaşık olarak 350 milyon dolarlık hasılata ulaştı.

Endgame’de hangi karakter kaç dakika görünüyor?