Avengers Endgame Türkiye’de de zirvede!

avengers endgame 2

Avengers Endgame Türkiye’de de gişeye ambargo koymuş durumda. Marvel sinematik evreninin son filmi, ikinci haftasında da açık ara zirvede yer aldı.

22 filmlik Marvel sinematik evrenindeki ilk perdeyi kapatan Avengers Endgame, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli başarılı bir gişe performansı ortaya koyuyor. Yaklaşık olarak 11 gün önce vizyona giren yapım çok kısa bir süre içerisinde 2.2 milyar dolarlık hasılata ulaşmış durumda. Eğer böyle giderse Avengers Endgame tüm zamanların en çok hasılata sahip filmi olacak.

Açılış haftasında dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de zirvede yer alan yapım 2. hafta sonunda da ilk sırayı kimselere bırakmadı.

Türkiye’de en çok izlenen filmler

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre Endgame geçtiğimiz hafta sonunda 281.549 kişi tarafından izlendi. Filmin toplam seyirci sayısı ise 2.116.582 oldu.

Endgame’in açık ara zirvede yer aldığı hafta sonunda vizyona yeni giren Alem-i Cin 2 24.802 kişiyi salonlara çekmeyi başardı. Corgi’nin 21.112 kişiyle 3. sırada yer aldığı haftada Hababam Sınıfı Yeniden ise 15.454 kişiyle listenin 4. sırasında kendisine yer buldu. Toplamda 341.616 izleyiciye ulaşan Hababam Sınıfı Yeniden, serinin en düşük izleyiciye sahip filmi olma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinin son sırasında ise Kuklalı Köşk yer alıyor. Film 3. haftasında 14.196 kişi tarafından izlenerek toplamda 113.697 seyirciye ulaşmış durumda.

Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı