Twisted Metal TV dizisi olarak karşımıza çıkacak

twisted metal

PlayStation’ın en köklü serilerinden biri olan Twisted Metal, Sony’nin ilk TV dizisi projesi olacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Geçtiğimiz gün Tokyo’da düzenlenen Sony IR Day 2019’un odak noktalarından birisi de PlayStation Productions’tı. Sony’nin PlayStation’a özel olarak satışa sunduğu oyunları ekranda seyirciyle buluşturmak için kurduğu yeni şirketin ilk projesi de belli oldu.

PlayStation oyunları beyaz perdeye geliyor!

Sony Pictures’ın önemli isimlerinden biri olan Tony Vinciquerra, PlayStation Productions ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Vinciquerra, şirketin ilk dizisi için kolları sıvadığını ve PlayStation’ın sevilen serisi Twisted Metal’in PlayStation Productions’un ilk projesi olacağını belirtti.

İlk olarak 1995 yılında PlayStation 1’de karşımız çıkan Twisted Metal serisi son olarak 2012 yılında PlayStation 3’te boy göstermişti.

Açık konuşmak gerekirse, Sony’nin oyunlarını ekranlara taşıma projesi son derece mantıklı diyebiliriz. Zira Japon konsol devinin pek çok oyunu senaryo ve hikaye bakımından mevcuttaki dizilere taş çıkartacak nitelikte.

Özellikle God of War ya da The Last of Us gibi yapımları TV ekranlarında görmek fazlasıyla keyif verici olacaktır.

Sony’nin yeni projesini nasıl şekillendireceği henüz netleşmiş değil. Yani özel oyunlar sürekli dizi olarak mı karşımıza çıkacak, yoksa arada yolları beyaz perdeye de düşecek mi henüz bilinmiyor. Bunu zaman gösterecek.

PlayStation 5 ve PlayStation 4 karşı karşıya!