iPhone Fold 2025 yılına kalabilir

iPhone X Fold

Teknoloji tutkunları nefesini tutmuş ilk katlanabilir ekranlı iPhone modelini bekliyor. Fakat son söylentilere göre Apple’ın ilk katlanabilir ekranlı modeli 2025’ten önce çıkmayabilir. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

iPhone Fold 2025 yılına kalabilir. Bilindiği üzere şu anda katlanabilir ekranlı model üreten birkaç farklı firma bulunuyor. Xiaomi, Vivo, Oppo, Huawei, Samsung ve Motorola. Kısa bir süre önce Vivo da 6. isim olarak bu firmalara dahil olmuştu.

iPhone X Fold

Önümüzdeki süreçte katlanabilir ekranlı modellerin hızla yayılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hali hazırda katlanabilir ekran formatını yalnızca üst seviye cihazlarda görebiliyoruz. Lakin birkaç sene içerisinde orta segment cihazlarda dahi katlanabilir ekranlı telefon trendi başlamış olacak.

iphone fold

Peki gelelim asıl sorumuza. Apple ilk katlanabilir ekranlı modelini ne zaman çıkartacak?

iPhone Fold 2025 yılına kalabilir

Bir süre önce Apple’ın iki farklı katlanabilir ekranlı telefon modeli üzerinde çalıştığı ve bu modellerden en az birisinin seri üretime geçeceği bilgisi sızdırılmıştı. Şimdi ise Apple’a yakın olan bazı isimler Apple’ın katlanabilir ekranlı modeli için geri sayıma geçtiğini raporladı.

apple may be working on a foldable iphone2 1507793403

İddialara göre Apple katlanabilir ekranlı modelinin tasarımında karar kılmış durumda. Ayrıca ilk modelin de en geç 2025 yılında tanıtılması planlanıyor. Elbette bunların şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Fakat 2025 yılı iPhone Fold için kulağa oldukça mantıklı gelen bir tarih. Yine de bekleyip göreceğiz.

Squid Game 10 yıl boyunca reddedilmiş!