Honor Magic Vs2 yarın resmen tanıtılacak

Honor Magic Vs2

Honor, yeni katlanabilir telefonu Honor Magic Vs2’yi yarın resmi olarak tanıtılacak. Aynı etkinlikte şirketin yeni akıllı saati de görücüye çıkarılacak.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Honor Play serisinin son üyesi olan Play 50 Plus’ı hafta başında resmi olarak tanıtan şirket, şimdi de Magic serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor.

Honor dün resmi Weibo hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, bir süredir gündemde olan Honor Magic Vs2’nin 12 Ekim Perşembe günü resmi olarak tanıtılacağını duyurdu. Magic serisinin en yeni üyesi tek başına da gelmiyor. Çünkü Honor aynı etkinlikte yeni akıllı saati Watch 4 Pro’yu da resmen tanıtacak.

Honor Magic Vs2 2

Honor Magic Vs2 hakkında şu ana kadar gelen bilgiler, telefonun geçtiğimiz yıl çıkan öncülü Magic Vs’ten çok çok farklı olmayacağını gösteriyor. Honor daha çok ufak geliştirmelerle bu seriyi yenileyecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Magic Vs2’nin Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağını ve 16 GB RAM’e sahip olacağını gösterdi.

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı, ona 50 megapiksellik geniş açılı lens ile 8 megapiksellik telefoto kameranın eşlik edeceği söyleniyor. Honor Magic Vs2’nin öncülüne göre en büyük farkı gövdesi olacak gibi görünüyor. Çünkü Magic Vs2 öncülüne göre daha ince ve daha hafif. Öte yandan telefonun 66 W hızlı şarj özelliği de katlanabilir telefonlar arasında üst sıralarda yer alıyor.

Activision Blizzard anlaşması bu hafta tamamlanabilir