Honor Magic V3 Sertifika Alırken Görüldü

Honor Magic V2

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Honor Magic V3, sertifika alırken görüldü. Telefonun önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon dünyasındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Katlanabilir telefonlar konusunda da adını sıkça duyduğumuz şirketlerden biri olan Honor, yeni katlanabilir telefonu Magic V Flip’i geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttı. Magic V Flip’in lansmanını artık geride bırakan şirket, şimdi dikkatini Magic V3’e çevirmiş durumda.

Bu hafta Çin’in 3C kurumunda yeni bir Honor telefonunun sertifika olduğu görüldü. Katlanabilir bu telefonun tam olarak hangi model olduğu belirtilmemiş olsa da, 3C veri tabanında yer alan bilgiler bunun Honor Magic V3 olduğunu düşündürüyor. Telefonun sertifika alma aşamasına geçmiş olması, çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor.

Honor Magic V3

3C veri tabanında yer alan bilgiler, bu telefonda uydu bağlantısı özelliği olacağını gösteriyor. Öte yandan yine 3C’de yer alan bilgilere göre telefonun şarj hızı 66 W olacak. Telefonun batarya kapasitesi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Birkaç ay önce gelen bir sızıntıda, Honor 200 serisinin mayıs, Magic V Flip’in haziran ayında, Magic V3’ün ise temmuz ayında piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. İlk iki bilgi doğru çıktığı için üçüncünün de doğru olduğunu varsayabiliriz. Bu da Honor Magic V3’ün çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S25 Tek Bir Yonga Setiyle Çıkabilir