Honor Magic V3’ün Tanıtım Videosu Yayınlandı

Honor Magic V3

Honor, önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtacağı yeni katlanabilir telefonu Honor Magic V3 için ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Son dönemde akıllı telefon pazarında çok daha etkili hale gelen Honor, merakla beklenen yeni katlanabilir telefonları Honor Magic V3 ve Magic V3s’i 12 Temmuz’da resmi olarak tanıtacak. Telefonların lansman etkinliğine daha birkaç gün olsa da Honor şimdiden tanıtım çalışmalarına start verdi. Şirket dün de bu telefon için hazırladığı ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Honor Magic V3, önümüzdeki hafta piyasaya sürüldüğünde, piyasadaki en ince katlanabilir telefon olacak. Nitekim Honor da yayınladığı tanıtım videosunda telefonun bu ince tasarımını ön plana çıkarıyor. Telefonun tasarımına dair dikkat çeken diğer detaylar, sekizgeni andıran arka kamera tasarımı ve deri arka paneli oluyor.

Honor Magic V3

Honor Magic V2 katlanmış halde 9.9 mm kalınlığındaydı. Şimdi, Honor’un daha da ince olacağını söylediği Magic V3’ün kalınlığının ne olacağı merak konusu olmuş durumda. Ne olursa olsun etkileyici bir cihazla karşı karşıya olduğumuz kesin. Çünkü Honor, ince tasarımlı katlanabilir telefonlar hazırlamak konusunda rakiplerinin bir adım önünde ilerliyor.

Daha önce gelen bilgilere göre Honor Magic V3, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacak. Telefonda 5.5G ve uydu bağlantısı desteği olacak. Telefonun bataryasının ise 5000 ile 6000 mAh arasında olacağı söyleniyor. Şarj hızının ise 66 W olacağı biliniyor. Tüm bu detaylar ve daha fazlası telefon 12 Temmuz’da resmi olarak tanıtıldığında netlik kazanacak.

Samsung Kârını 13 Katına Çıkardı