Honor Magic6 ve 6 Pro’nun Farklı Renk Seçenekleri Görüldü

Honor Magic6 0

10 Ocak’ta resmi olarak tanıtılacak Honor Magic6 ve 6 Pro’nun sızdırılan yeni görselleri, telefonun farklı renk seçeneklerini gözler önüne serdi.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, 2023’ü dolu dolu geçirdi. Geçtiğimiz yıl çok sayıda yeni telefonu kullanıcılarla buluşturan şirket, yeni yıla da hızlı başladı. Merakla beklenen Honor X50 GT’yi geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtan şirket, önümüzdeki hafta da Magic serisinin yeni üyelerini tanıtacak.

10 Ocak’ta resmi olarak tanıtılacak olan Honor Magic6 ve Magic6 Pro’nun lansmanına günler kala, bu iki telefon yeni bir sızıntıya daha konu. Bu kez de telefonun farklı renk seçeneklerini gözler önüne seren yeni görselleri internete sızdırıldı.

Honor Magic6 2

Honor Magic6 serisinin şu ana kadar sızdırılan görsellerinde dikkat çeken ilk detay, telefonların arka yüzünde bulunan daire şeklindeki kamera yuvası oluyor. Bu kamera yuvasında üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. Bu kameraların teknik özellikleri ise şimdilik netlik kazanmış değil.

Honor Magic6 Pro, dahili depolama alanı konusunda üç farklı seçenekle kullanıcılara sunulacak: 256 GB, 512 GB ya da 1 TB. Bunun ötesinde telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak telefonun 10 Ocak’ta resmi olarak tanıtılması birlikte hem telefonun teknik özellikleri hem de fiyatı gibi diğer detayları netlik kazanacaktır.  Magic6 serisine dair yeni gelişmeler için takipte kalın.

Honor Magic6 5 Honor Magic6 4 Honor Magic6 3

Honor X50 GT Resmen Tanıtıldı