Honor Magic V Flip Resmen Tanıtıldı

Honor Magic V Flip

Honor, yeni katlanabilir telefonu Honor Magic V Flip’i resmi olarak tanıttı. Magic V Flip, şirketin dikine katlanan ilk katlanabilir telefonu.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon dünyasındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. 2023’te çok sayıda yeni telefon piyasaya süren şirket, 2024’ü de dolu dolu geçiriyor. Honor 200 serisini kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan şirket, şimdi yeni katlanabilir telefonu Honor Magic V Flip’in lansmanını gerçekleştirdi.

Honor, halihazırda katlanabilir telefon pazarındaki en aktif şirketlerden biri. Şirketin Magic V modelleri bu pazarda önemli bir yer tutuyor. Ancak Honor Magic V Flip, şirket için bir ilk. Çünkü şirket daha dikine katlanabilir (cleamshell) bir katlanabilir telefon çıkarmamıştı.

Honor Magic V Flip 2 1

Telefonun dış yüzünde 4 inçlik LTPO OLED bir ekran yer alıyor ki bu bugüne kadar dikine katlanabilir bir telefonda gördüğümüz en büyük dış ekranlardan biri. Bu dış ekranın çözünürlüğü 1,092 x 1,200p; Yenilenme hızı ise 120 Hz. Telefonun iç ekranı ise 6.8 inç. LTPO OLED bu ekranın çözünürlüğü FHD+, yenilenme hızı 120 Hz.

Telefon, Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanıyor. Telefonun en üst versiyonunda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun en düşük versiyonunda ise 12 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonun bataryası ise 4800 mAh. Bu bataryada 66 W hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Honor Magic V Flip 3 1

Honor Magic V Flip’in arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX906 sensörü kullanıyor. OIS destekli bu ana lense 12 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Telefonun iç ekranında bulunun selfie kamerası da 50 megapiksel.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu