Honor Yeni Bir Katlanabilir Telefon Hazırlıyor

Honor Katlanabilir Telefon

Honor’un dikine katlanabilir ilk telefonu olan Honor Magic V Flip görüldü. Telefonun bataryası dikine katlanabilir telefonların en iyisi olabilir.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Şirket özellikle katlanabilir telefon alanında oldukça hızlı ilerliyor. Halihazırda içe katlanan akılı telefonlara sahip olan Honor, şimdi de ilk dikine katlanabilir telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor.

Honor Magic V Flip adını taşıyan bu model, bugün bir kez daha görüldü. Telefonun tasarımını gözler önüne seren bir görsel internete sızdırılırken, bu görselle birlikte telefonun özelliklerine dair yeni detaylar da geldi.

honor magic v flip

Akıllı telefon dünyasına dair sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre bakılırsa Honor Magic V Flip, bugüne kadar çıkan dikine katlanabilir telefonlar arasında en büyük bataryaya sahip olacak. Öte yandan telefonun ekran boyutunun da oldukça büyük olacağı söyleniyor. Honor’un dikine katlanan telefonları gibi Magic V Flip’in de piyasadaki en ince katlanabilir modeller arasında olması bekleniyor.

Telefonun sızdırılan görseli, dış tarafta bulunacak küçük ekranın, arka panelin neredeyse tamamını kapladığını ve oldukça ince bir çerçeveye sahip olduğunu gösteriyor. Diğer yandan bu ekranın üzerine yerleştirilen yuvarlık bir tasarıma sahip selfie kamerası da dikkat çekiyor.

Copilot+ PC Tanıtıldı: Windows Bilgisayarlarda Yapay Zeka Dönemi Başlıyor