Honor Magic7 Pro Görücüye Çıkarıldı

Honor Magic7 Pro

Honor, önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtacağı yeni telefonu Honor Magic7 Pro’yu Snapdragon Summit etkinliğinde görücüye çıkardı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Honor X60 ve X60 Pro’nun lansmanını geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren şirket, şimdi de Magic serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Honor Magic7 Pro, 30 Ekim’de resmi olarak tanıtılacak.

Honor, Magic serisinin yeni üyesini resmi olarak 30 Ekim’de tanıtacak belki ama aslında şirket telefonu daha şimdiden bir etkinlikte sergiledi. Snapdragon Summit etkinliğinde sahneye çıkan Honor yöneticisi, resmi lansmanı 30 Ekim’de gerçekleşecek bu telefonu sahnede sergiledi. Etkinliğe katılanlar, telefonu yakında görme şansı yakaladılar.

Etkinlikte paylaşılan görüntüler, Honor Magic7 Pro’nun arka panelini görmemizi sağlıyor ki zaten son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde bu tasarım artık büyük ölçüde gözler önüne serilmiş durumda. Magic7 Pro, Magic6 serisindekine oldukça benzer bir kamera tasarımına sahip. Ancak bu kez üç yerine dört lens var. Bu hafta sızdırılan bir şema, bu dörtlü kamera sisteminin sol üstünde, kare şeklinde bir periskop telefoto kameranın olacağını gösteriyor. Bu telefoto kamerada 6x optik zoom özelliği olacak.

Bu hafta tanıtılan Snapdragon 8 Elite yonga setinden güç alacak olan Honor Magic7 Pro, Honor’un yeni işletim sistemi MagicOS 9.0’u kullanacak. Bu da Magic7 Pro’yu Android tabanlı bu işletim sistemini kullanan ilk telefon yapacak.

Honor Magic7 Pro

Samsung da İki Kez Katlanabilen Bir Telefon Hazırlıyor