Honor katlanabilir telefon alanında hızla yükseliyor

Honor katlanabilir telefon

Bu yıl içinde üç yeni katlanabilir telefon çıkaran Honor katlanabilir telefon alanında Samsung ve Google’a ciddi bir rakip olacak gibi görünüyor.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Şirket özellikle katlanabilir telefon alanında oldukça hızlı ilerliyor. Temmuz ayında Honor Magic V2’yi kullanıcılarla buluşturan şirket, bu hafta da yeni katlanabilir telefonu Honor Magic Vs2’yi resmi olarak tanıttı. Bu ikisi arasında çıkan Magic V Purse ile birlikte şirket, bir yıl içinde, hatta altı ay içinde üç yeni katlanabilir telefon çıkarmış oldu.

Honor katlanabilir telefon alanında yaptığı bu atılımla birlikte bu alanda Samsung ve Google’a ciddi bir rakip olacağını gösterdi. Çünkü Honor katlanabilir telefonlar hem daha fazla kullanıcıya hitap edebilecek bir fiyat etiketiyle geliyor, hem de incelikleri ve şıklıkları ile dikkat çekiyor. Temmuz ayında çıkan Honor Magic V2, neredeyse iPhone 15 Pro ile aynı incelikte ki bu bir katlanabilir telefon için oldukça etkileyici.

Honor Magic V2 Lite

Honor katlanabilir telefonlar, fiyatlarıyla Samsung ve Google gibi şirketlerin telefonlarından çok daha cazip alternatifler olarak ön plana çıkıyor. Bu hafta tanıtılan Honor Magic Vs2, yaklaşık 1000 dolara satılıyor. Bu da Pixel Fold’dan da Samsung Galaxy Z Fold 5’ten de daha ucuz olduğu anlamına geliyor. Hatta telefon Galaxy Z Flip 5’ten bile daha ucuz. Bu da Honor’un eline önemli bir koz veriyor. Nitekim kullanıcı nezdinde de bu durum karşılık bulmuş görünüyor. Honor kısa süre bir açıklama yayınlayarak Magic V2’nin Çin’de en çok satan katlanabilir telefon olduğunu duyurdu. Bu da şirketin satış rakamlarıyla da Samsung ve Google’a ciddi bir rakip olacağını gösteriyor.

Honor Magic Vs2 resmen tanıtıldı