Honor Magic V3, Magic V2’den Bile Daha İnce Olacak

Honor Magic V3 2

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Honor Magic V3, piyasadaki en ince katlanabilir telefon olan Magic V2’den bile daha ince olacak.

Çinli telefon üreticisi Honor’un geçtiğimiz yıl çıkardığı katlanabilir telefonu Magic V2, çıktığı dönemde piyasadaki en ince katlanabilir telefondu. En azından bu seviyedeki kayda değer modeller göz önüne alındığında. Telefonun çıkışının üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş olsa da Magic V2 hala bu konuda en iyisi olmaya devam ediyor. Ancak görünen o ki çok yakında onu tahtından indirecek yeni bir model olacak. Honor Magic V2’yi tahtından indiren ise onun halefi olan Honor Magic V3 olacak.

Çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu için tanıtım çalışmalarına başlayan Honor’un dün yaptığı paylaşım, Honor Magic V3’ün incelik konusunda çıtayı daha yukarı çıkaracağını gösteriyor.

Honor Magic V3

Honor Magic V2 katlanmış halde 9.9 mm kalınlığındaydı. Şimdi, Honor’un daha da ince olacağını söylediği Magic V3’ün kalınlığının ne olacağı merak konusu olmuş durumda. Ne olursa olsun etkileyici bir cihazla karşı karşıya olduğumuz kesin. Çünkü Honor, ince tasarımlı katlanabilir telefonlar hazırlamak konusunda rakiplerinin bir adım önünde ilerliyor.

Daha önce gelen bilgilere göre telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacak. Telefonda 5.5G ve uydu bağlantısı desteği olacak. Telefonun bataryasının ise 5000 ile 6000 mAh arasında olacağı söyleniyor. Şarj hızının ise 66 W olacağı biliniyor.

Gelen bilgilere göre Honor, yeni katlanabilir telefonunu temmuz ayı içinde tanıtacak. Şirketin telefona dair paylaşımlarını sıklaştırması da bu iddiaları destekliyor.

Amazon Bu Ay 15 Oyunu Ücretsiz Veriyor