Honor Magic V3 Tanıtıldı; Piyasadaki En İnce Katlanabilir Telefon

honor magic v3 2 2

Honor, merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Honor Magic V3’ü resmi olarak tanıttı; Piyasadaki en ince katlanabilir telefon.

Son dönemde akıllı telefon pazarında çok daha etkili hale gelen Honor, bugün bir etkinlik düzenleyerek merakla beklenen yeni katlanabilir telefonları Honor Magic V3 ve Magic V3s’i resmi olarak tanıttı. Günlerdir beklenen lansman etkinliğinin gerçekleşmesiyle birlikte, her iki telefona dair merak edilen tüm sorular cevap bulmuş oldu. Elbette bu etkinliğin asıl yıldızı Honor Magic V3’tü.

Hatırlarsanız Honor Magic V2 geçtiğimiz yıl çıktığında piyasadaki en ince katlanabilir telefon olmuştu. Bu durum sonraki aylarda da değişmedi. Ta ki bugüne kadar. Çünkü bugün çıkan Honor Magic V3, piyasadaki en ince katlanabilir telefon unvanını devraldı. Honor Magic V2, katlı halde 9.9 mm, açık halde ise 4.7 mm’ydi. Magic V3 ise katlı halde 9.2 mm, açık halde ise 4.35 mm. Bu da Magic V3’ü piyasadaki en ince katlanabilir telefon yapıyor.

honor magic v3 3 1

Honor Magic V3, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB LPDDR5X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunuluyor: 256 GB, 512 GB, 1 TB. Telefonun 16 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanına sahip en üst versiyonunun fiyatı 1516 dolar. En düşük versiyonun fiyatı ise 1240 dolar.

honor magic v3 3

Honor Magic V3’ün dış yüzünde 6.43 inçlik LTPO bir ekran bulunuyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Telefonun katlanabilir iç ekranı ise 7.92 inç. FHD+ çözünürlükteki bu LTPO OLED ekranın yenilenme hızı da 120 Hz. Telefonda 5150 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı 65 W. Ayrıca telefonda 50 W kablosuz şarj özelliği de bulunuyor.

Son olarak kamera tarafına geldiğimizde karşımıza üçlü bir arka kamera çıkıyor. 50 megapiksellik ana lense 50 megapiksellik bir periskop kamera ise 40 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 20 megapiksel.

iQOO Neo9S Pro+ Piyasaya Sürüldü