Honor Magic V3’ün Tanıtım Tarihi Açıklandı

Honor Magic V3

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Honor Magic V3’ün tanıtım tarihini açıkladı. Magic V3 piyasadaki en ince katlanabilir telefon olacak.

Son günlerde telefon dünyasında en çok konuşulan telefonlardan biri de Honor Magic V3 oldu. Honor’un yeni katlanabilir telefonu, son günlerde pek çok sızıntı ve söylentiyle gündeme geldi. Sıklığı artan bu sızıntılar sayesinde çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını fark ettiğimiz Magic V3’ün ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Honor, dün bir paylaşım yaparak Magic V3’ü 12 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacağını duyurdu. Aynı etkinlikte Magşc Vs3, MagicPad 2 ve MagicBook Art 14 de görücüye çıkarılacak.

Çinli telefon üreticisi Honor’un geçtiğimiz yıl çıkardığı katlanabilir telefonu Magic V2, çıktığı dönemde piyasadaki en ince katlanabilir telefondu. Çkışının üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş olsa da Magic V2 hala bu konuda en iyisi olmaya devam ediyor. Ancak bu durum çok yakında değişecek. Çünkü 12 Temmuz’da tanıtılacak olan Honor Magic V3, V2’den bile daha ince olacak.

Honor Magic V3

Honor Magic V2 katlanmış halde 9.9 mm kalınlığındaydı. Şimdi, Honor’un daha da ince olacağını söylediği Magic V3’ün kalınlığının ne olacağı merak konusu olmuş durumda. Ne olursa olsun etkileyici bir cihazla karşı karşıya olduğumuz kesin. Çünkü Honor, ince tasarımlı katlanabilir telefonlar hazırlamak konusunda rakiplerinin bir adım önünde ilerliyor.

Daha önce gelen bilgilere göre telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacak. Telefonda 5.5G ve uydu bağlantısı desteği olacak. Telefonun bataryasının ise 5000 ile 6000 mAh arasında olacağı söyleniyor. Şarj hızının ise 66 W olacağı biliniyor.

iQOO Neo9S Pro+’ın Özellikleri ve Çıkış Tarihi Açıklandı