Fallout 5 ne zaman çıkacak?

Fallout 5

Bethesda’nın Starfield ve The Elder Scrolls VI oyunları merakla bekleniyor. Starfield’ın bu senenin ilk yarısında çıkması bekleniyor. Fakat The Elder Scrolls VI (TES 6) daha beklemek gerekiyor. Ayrıca Fallout 5 projesi var. Kısa süre fısıltı gazetesinde yeni Fallout hakkında bir haber ortaya çıktı. Ne olduğuna daha yakından bakalım.

Bethesda’dan Todd Howard geçtiğimiz sene IGN’e yaptığı açıklamada, Fallout 5 için erken aşama tasarım çalışmalarının başladığını, TES 6’dan sonra Fallout’a geçiş yapacaklarını söylemişti.

Yeni bir iddiaya göre Bethesda, Fallout 5’in geliştirme aşamasını hızlandırmak istemiş ve bunun için küçük çaplı bir ekip toplamış. Bu ekibin oyunun erken aşamasında ilerleme sağladığı ileri sürülüyor. Kaynak Bethesda’nın Fallout 5’i beklenenden daha önce piyasaya sürmek için planlarında ufak bir değişiklik yaptığını belirtiyor. Söz konusu iddiada planlarda neden değişiklik olduğu konusunda detay yok. Belki Microsoft tarafından gelen bir istek olabilir.

fallout 5

TES 6’nın 2025 civarında çıkması bekleniyor. Bu oyundan sonra Fallout 5’e geçiş yapılması derken yeni Fallout’un çıkması da en erken 2028’i bulabilir. Fakat yeni iddia doğruysa Bethesda, geliştirici ekibi zaman içinde belki daha da genişletebilir. Böylece TES 6’dan sonraki geliştirme dönemi beklenildiği kadar uzun sürmeyebilir. Sonuç olarak bunlar birer iddia ve ihtimalden oluşuyor. Bethesda’nın neler yapacağını önümüzdeki günler içinde birlikte göreceğiz.

Microsoft Office uygulamalarına yapay zeka desteği geliyor