Netflix, The Last Kingdom filminin yayın tarihini açıkladı

The Last Kingdom filmi

Netflix’in sevilen dizisinin hikayesini devam ettirecek olan The Last Kingdom filminin yayın tarihi açıklanırken filmden ilk görseller de paylaşıldı.

Yayın hayatına İngiliz BBC kanalında başladıktan sonra Netflix’in transfer ettiği The Last Kingdom dizisi, zamanla platformda en çok izlenen dizilerden biri haline gelmişti. Vikings benzeri dönem dizilerine ilgi duyanların kaçırmaması gereken The Last Kingdom, beş sezonun ardından 2022’nin mart ayında sona erdi. Ancak dizinin ana karakteri olan Babbenburglü Uthred ve silah arkadaşları, ekranlardaki macerasını bir filmle sürdürecek. Daha dizi bitmeden Netflix tarafından duyurulan The Last Kingdom filmi, bu yıl izleyicilerle buluşacak.

the last kindom seven kings must die 5

Heyecanla beklenen The Last Kingdom filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, Seven Kings Must Die adını taşıyan filmin yayın tarihini açıkladı. Ayrıca filmden ilk görseller de paylaşıldı. Başta Uthred’i canlandıran Alexander Dreymon olmak üzere orijinal diziden pek çok ismin geri döndüğü film, 14 Nisan’da Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Seven Kings Must Die, yani Yedi Kral Ölmeli adını taşıyan film, adından da anlaşılacağı üzere bir taht kavgasına odaklanıyor. İngiltere’yi tek bir sancak altında birleştirme hayalini gerçekleştiren Kral Edward’ın ölümünün ardından kralın çocukları ve tahta aday olan diğer isimler arasında bir iç savaş çıkıyor. Doğru kişinin İngiltere tahtına çıkması için Babbenburglü Uthred ve silah arkadaşları da bir kez daha İngiltere’nin geleceği için savaşmak zorunda kalıyor.

the last kindom seven kings must die 2 the last kindom seven kings must die 1

Microsoft CEO’su: “Yapay zekayı kontrolümüz altında tutabiliriz”