Todd Howard Fallout Dizisinin Yapımcılarını Uyardı

fallout 5 1

Bethesda’dan Todd Howard, Fallout dizisinin yapımcılarından Fallout 5’le ilgili bazı gizli detayları diziye dahil etmemelerini istedi. Howard neden böyle bir talepte bulundu? İşte detaylar…

Oyun dünyasından gelen havadislere göre Todd Howard, Fallout dizisinin yapımcılarıyla Fallout 5 hakkında bazı gizli bilgiler paylaştı. Howard, yapımcılardan Fallout 5’te yer alacak bir kısım içeriğin diziye dahil edilmemesini istedi. Hatta bu konuda yapımcıları uyardığı bile ileri sürülüyor. Dizinin yardımcı yönetmeni Graham Wagner, Den of Geek’e “Sanırım Fallout 6’yı biz yaptık” diye şakayla karışık açıklama yaptı. Dizinin ilk üç bölümünün yönetmeni olan Jonathan Nolan da konuyla dalga geçerek, “Yeni Fallout oyunu hakkında her şeyi biliyoruz, ama kimseye söylemiyoruz” dedi. Nolan’ın Westworld’ün arkasındaki isim olduğunu da belirtelim.

Fallout 5

İddia edilenlere göre Bethesda, Fallout 5’in geliştirme aşamasını hızlandırmak istemiş ve bunun için küçük çaplı bir ekip toplamış. Bu ekibin oyunun erken aşamasında ilerleme sağladığı ileri sürülüyor. Kaynak Bethesda’nın Fallout 5’i beklenenden daha önce piyasaya çıkarmak için planlarında ufak bir değişiklik yaptığını belirtiyor. Söz konusu iddiada planlarda neden değişiklik olduğu konusunda detay yok. Belki Microsoft tarafından gelen bir istek olabilir.

The Elder Scrolls 6’nın 2025 civarında çıkması bekleniyor. Bu oyundan sonra Fallout 5’e geçiş yapılması derken yeni Fallout’un çıkması da en erken 2028’i bulabilir. Fakat söylenenler doğruysa Bethesda, geliştirici ekibi zaman içinde belki daha da genişletebilir. Böylece TES 6’dan sonraki geliştirme dönemi beklenildiği kadar uzun sürmeyebilir. Sonuç olarak geliştirme konusundaki rivayetlerin ne kadar gerçek olduğunu bilemiyoruz. Bethesda’nın neler yapacağını önümüzdeki günler içinde birlikte göreceğiz.

ABD Başkanı Biden kendisi ile dalga geçti