Ethereum 13 bin dolar seviyesine yükselebilir: Analistler uyardı

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Dünyanın en büyük kripto para birimleri içerisinde yer alan Ethereum 13 bin dolar seviyesine kadar yükselebilir. Böyle bir durumda yatırımcıların ciddi miktarda kazanç sağlaması bekleniyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Ethereum 13 bin dolar seviyeleri analistler için açıkçası pek zor değil. 2021 yılının başından itibaren yaklaşık yüzde 360 oranında yükseliş kaydeden bu kripto para birimi şu sıralar 3 bin dolar seviyesinde dolanıp duruyor. Biraz yukarıya çıktığı anda yeniden düşüş başlıyor.

Bu kripto para biriminin aylık trafiğine bakıldığında boğa sezonunun içinde olduğu görülüyor. Ayrıca göreceli güç endeksi bakımından değerlendirildiğinde yine cazip bir noktada olduğunu söyleyebiliriz. Kripto para birimi aşırı yükseliş duygularını nötralize etmek için yatay harekete geçmeye başladı.

Ethereum 13 bin dolar seviyesi sürpriz değil

Kripto para birimlerinde yaşanan değişim ile birlikte fiyatlarda çok sert yükseliş ve düşüşler gerçekleşti. Hatırlayacağınız üzere Bitcoin 64 bin dolar düzeyine kadar çıkmıştı. Şimdi ise yeniden 50 bin doları zorluyor. Bazıları onun yeniden 64 bin dolar seviyelerine kadar geleceğini düşünüyor.

Ethereum 13 bin dolar

Ethereum fiyatı Bitcoin ile ayrı düşünülemez. Eğer Bitcoin düşerse bu kripto para biriminde de yine ciddi bir düşüş yaşanabilir. Fibonacci düzeltme seviyesi sonrasında Ethereum için yaklaşık olarak 13 bin dolar seviyeleri pek sürpriz olmayacaktır. Eğer böyle bir şey yaşanırsa muhtemelen diğer kripto para birimlerinde de hızlıca yükseliş olacak.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Ethereum yeni güncellemeler ve kullanım oranının artması ile birlikte bu seviyeleri görme ihtimaline sahip. Analistler 2018 yılında gerçekleşen yüzde 500 fiyat rallisinin yeniden ortaya çıkmasını bekliyor. Peki sizin bu kripto para birimi ile ilgili tahminleriniz neler? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.