ADA LINK ve NEAR analistlerin yakın gözlemi altında: Fiyat nereye gidecek

Kripto paralarda korkutan Kripto para

ADA LINK ve NEAR ile ilgili analistler tarafından yapılan yorumlara baktığımızda ilginç bir tablo ortaya çıkıyor. Hadi gelin hem açıklamalara hem de konuyla ilgili diğer detaylara birlikte bakalım.

ADA LINK ve NEAR en önemli dijital varlıklar içerisinde yer alıyor. Konu ile ilgili konuşmalar yapan analistler özellikle bazı kripto para birimlerinin şu süreçte bir miktar daha düşebileceğini vurguladı. ADA değerlendirilen ilk kripto para birimi oldu. Bu dijital varlık 0,80 doların çok daha altına düşebilir.

ADA için yapılan ilk tahminlere baktığımızda 0,67 dolar seviyelerinin gelme ihtimalinin olduğu ifade ediliyor. Diğer dijital varlıklara baktığımızda beklentilerin bir miktar üstünde hareket edebilir. Mesela LINK için yakın dönemde bir boğa sezonunun olma ihtimali olduğu ifade ediliyor.

ADA LINK ve NEAR fiyat hareketleri

Dijital varlıklar özellikle son dönemlerde ilginç grafikler çiziyor. Birçoğunun beklentilerin çok daha altında kaldığını görüyoruz. Hatta Bitcoin bile bir türlü 40 bin doların üzerine kalıcı olarak çıkamadı. Fakat bazı kripto para birimleri Bitcoin ile kıyaslandığında çok daha iyi performans sergiledi.

ADA LINK ve NEAR

LINK ile alakalı yapılan yorumların bu doğrultuda olduğunu görüyoruz. 8 dolar civarına geldiğinde bu kripto para birimi 15 dolar seviyesine yeniden yükselebilir. Hemen ardından bu kripto para biriminin boğaları fiyatı çok daha yüksek seviyelere çıkarma ihtimaline sahip. Böylece yeni bir boğa sezonu ortaya çıkabilir.

ADA LINK ve NEAR

NEAR ile ilgili yapılan yorumlara baktığımızda 10 dolar seviyesini aştıktan sonra çok güçlü bir boğa sezonunun gelme ihtimali olduğu ifade ediliyor. Ethereum rakibi projeler arasında pozitif ayrışmaya devam eden bu dijital varlık bazı kritik hamleler yapmak zorunda. Özellikle LUNA gibi hamlelere ihtiyaç var.

Kripto para yatırımcı sayısı artıyor

NEAR kendisi için bir Bitcoin rezervi oluşturabilir ve stablecoin hamlesi gerçekleştirirse beklentilerin üzerinde yükselebilir.