Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Kripto para denildiğinde akla gelen ilk coinlerden biri olan Ethereum uzun zaman sonra tekrardan 3000 doların altına düştü. Peki bu durum ne kadar daha devam edecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında. Kripto para piyasası şu sıralar zor günler geçiriyor. Ardı ardına gelen olumsuz haberler piyasadaki coinlerin belli bir döngü etrafında kalmasına neden oldu. Pek çok kripto para günlerdir belli aralıklarda gidip geliyor. Nitekim Ethereum da bu coinler arasında.

Bu ay içerisinde 4000 dolar seviyesine kadar yükselen fakat direnci kıramayan Ethereum şimdilerde 3000 doların altında seyrediyor.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Aslında pek çok uzman Ethereum’un yıl içerisinde 6 bin doları göreceğine emin. Fakat önümüzde 3 aylık bir süreç kaldı. Pek çok kişi ETH’nin gerçekten 6 bin dolar seviyesine çıkıp çıkamayacağını merak ediyor. Elbette bunu önümüzdeki süreçte öğrenmiş olacağız.

Tabi ki söz konusu kripto para piyasası olduğunda grafiklere ya da analizlere çok fazla bel bağlamamak gerekiyor. Çünkü pek çok grafik ya da analiz fazlasıyla yanıltıcı olabiliyor. O yüzden diğer haberlerde uyardığımız gibi yine dip not geçelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizdeki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Bir de kaybetmeyi göze alamayacağını miktarlarda parayla kripto para piyasasına girmemenizi tavsiye ederiz. Tabi ki yine de karar sizin.

Bitcoin hakimiyeti artmaya devam ediyor