Bu 3 kripto para tahminlerin çok üstüne çıkabilir

abd kripto para

Ünlü analistler tarafından yapılan çalışmalara göre bu 3 kripto para ciddi bir yükseliş yakalayabilir. Analistler genellikle güvenli limanlara yöneliyor diyebiliriz. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Bu 3 kripto para birimine çok fazla yönelim var. Hem ekonomistler hemde kripto para analistleri bu tür değerlendirmeleri daha sık yapmaya başladı. Özellikle boğa koşusunun başlaması ile birlikte hedeflerin üst seviyelere kadar çıktığı görülüyor. Analistler öncelikle Bitcoin üzerinde duruyor.

Real Vision’ın kurucu ortağı ve CEO’su Raoul Pal tarafından yapılan açıklamalara bakarsak Bitcoin için hala son derece olumlu düşünüyor. Kendisi bu kripto para birimi için 250 bin dolar civarını uygun görüyor. Ona göre boğa koşusu bu seviyelere kadar yükselebilir.

Bu 3 kripto para birimi büyük heyecan yaratıyor

Bitcoin boğaları 2020 yılında fazlasıyla bastırıyor. Kripto para devinin 64 bin dolar düzeyine kadar çıkmış olması heyecan yarattı. Şimdi ise eski en yüksek seviyeye çıkmak isteniyor. Yaklaşık olarak 1 yıldan beri hedef veren analistler için ikinci en önemli kripto para birimi Ethereum oldu.

bu 3 kripto para

Onlara göre 2016 ile 2021 yılları arasında Ethereum iyi bir grafik izlese bile yine de henüz yeterli seviyelere ulaşamadı. Ethereum için ilk hedef 6500 dolar düzeyleri olabilir. Ancak onun beklentisi 20 bin doları görmek. Böylece lider altcoin için hedeflerinin büyük olduğunu söyleyebiliriz. Bu 3 kripto para birimi ile ilgili son yorum Solana Ethereum’u takip ediyor oldu.

Altın yatırımcıları kripto paralara yöneliyor: Ünlü yatırımcı açıkladı

Solana için 1000 dolar yorumunu yapan analistler yıl sonu hedefi olarak en azından bunun yarısına ulaşmayı bekliyor. Peki siz analistler tarafından yapılan bu yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?