Bu kripto para 10x yapma potansiyeline sahip: Analistler açıkladı

potansiyeli yüksek coinler

Bu kripto para 10x yapabilecek kapasiteye sahip. Altcoin devinin sahibi Aaron Arnold tarafından yapılan açıklamalar dikkate değer. İşte konu ile ilgili merak edilen bütün ayrıntılar.

Ünlü kripto para analisti tarafından yapılan açıklamalara göre bu kripto para 10x yapma ihtimaline sahip. Bu proje ile ilgili oldukça iddialı gelişmeler yaşanıyor. Son zamanlarda bazı sorunlar yaşayan Solana gibi dijital varlıklardan 10 kat daha iyi olduğu iddia ediliyor. En azından ünlü kripto para analistlerinin bu yönde görüş bildirdiğini belirtebiliriz.

Solana, aslına bakacak olursak Ethereum katili olarak piyasaya sürülmüştü. Bu dijital varlık aynı zamanda NFT ile ilgili çalışmalara sahip. Birçok NFT, Solana üzerinden piyasaya sunuldu. Bu durum kripto para devini neredeyse 200 dolar düzeyine kadar ulaştırdı. Ancak Avax ondan daha iyi olabilir.

Bu kripto para 10x yapabilir

Analistler tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda bu kripto para biriminin orta vadede veya uzun vadede Solana gibi dijital varlıkları devirme ihtimali var. Avax işlemlerde Ethereum gibi dijital varlıkları yenecek gibi görünüyor. Günlük işlemlerine baktığımızda AVAX 33 bin ile zirvede yer alıyor.

Bu kripto para 10x

Kripto para birimlerinin NFT ve oyun sektöründe yer alması onlara büyük bir güven katıyor. Avax özellikle son dönemlerde hem NFT hem de oyunlarda daha fazla yer almaya çalışıyor. Bu durum onu çok daha iyi bir şekilde kullanılabilir dijital varlıklar içerisine yerleştiriyor. 2022 yılında Avax tahminlerin çok daha üzerinde yükselebilir.

Binance kripto paralarda bazı işlem çiftlerini kaldırıyor: Bunlara sahipseniz dikkat edin

Bu kripto para 10x yapma ihtimaline sahip. Analistler 780 doları hedef gösterdi. Şu anda 78 dolar üzerinden işlem gören kripto para devi önümüzdeki günlerde büyük rekorlar kırabilir. Bu durum aynı zamanda solana gibi dijital varlıkları geride bırakması anlamına geliyor. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.