ETH SHIB ve LUNA grafiği bize ne söylüyor? Analistler yorumladı

Bu kripto para birimi kripto yatırımı Kripto paralar kripto para

ETH SHIB ve LUNA grafiğine baktığımızda bazı anlamlar çıkarmak mümkün. Bitcoin kaynaklı yaşanan düşüşler nedeniyle gerileyen tüm piyasa ne yazık ki toparlanmakta güçlük çekiyor.

ETH SHIB ve LUNA en çok dikkat çeken kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Ethereum grafiğine baktığımızda 3 bin dolar düzeyinde kalmak istediğini görüyoruz. 10 Ocak 2022 tarihinde 15 haftanın en düşük seviyesine gerileyen kripto para devi hemen ardından yüzde 17 düzeyinde artış göstermişti.

Yaşanan tüm bu gelişmeler ile birlikte Ethereum için olumlu değerlendirme yapılıyor. Onun 3 bin doların üzerinde tutunma ihtimali son derece yüksek ve analistler için bu durum umut verici. Aşırı satım noktasına doğru düşerken zayıf işaretler vermemesi gerekiyor.

ETH SHIB ve LUNA değerlendirmesi

İlk etapta meme coin olarak başlayan ancak sonrasında güçlü bir yükseliş kaydeden SHIB bugünlerde varlık mücadelesi veriyor. Son 3 ayın en düşük seviyesine 10 Ocak 2022 tarihinde ulaşan bu kripto para devi yüzde 22 seviyesinde geri çekilme yaşamıştı.

ETH SHIB ve LUNA

Bugünlerde fiyatını 0,00002796 dolar seviyelerinde tutmaya çalışıyor. Eğer burada kalıcı bir şekilde kalabilirse yeniden yukarıya doğru yönünü çevirme ihtimaline sahip. İşin aslına bakacak olursak bu tür meme coinler pek tahmin edilebilir değil. Bitcoin düşüşe devam ederse geriye doğru çekilme yeniden yaşanabilir.

Kripto para birimi tanıtan influencerlara yeni kurallar!

ETH SHIB ve LUNA genel olarak bulunduğu seviyeyi korumaya çalışıyor. LUNA ise yüzde 39,6 düzeyinde yükselmeyi başardı. Diğer tüm kripto para birimlerinin aksine o hızlı bir şekilde yükseldi. Peki sizin favori kripto para biriminiz hangisi? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.