Epic Games’ten Dishonored sürprizi

Epic Games Store

Son 15 gündür her gün bir oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games, bu kez de normalde 179 TL’ye satılan Dishonored oyununu ücretsiz veriyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejiyle daha fazla oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, yılbaşına uzanan 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak paylaşacağını duyurdu.

Son günlerde üst üste Star Wars: Squadrons, Saints Row IV: Re-Elected ve Death Stranding gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic, finali iki oyunla yaptı. Bugün hem normalde 50 TL’ye satılan Eximius: Seize the Frontline hem de Dishonored ücretsiz hale getirildi. Elbette bu iki oyun içerisinden asıl dikkat çeken Dishonored oldu.

dishonored

Popüler oyun serisinin ilk oyunu olan Dishonered’ın normalde 179 TL’ye satılan Definitive Edition sürümü Epic Games’te ücretsiz hale getirildi. İlk olarak 2012 yılında oyun severlerle buluşan sevilen oyununun Definitive Edition versiyonunda daha sonra oyun için yayınlanan tüm DLC’ler, yani ek paketler yer alıyor.

Önceki günlerde ücretsiz hale getirilen oyunların bir sonraki gün saat 19:00’a kadar kütüphaneye eklenmesi gerekiyordu. Bu 24 saatlik periyodun ardından oyun yeniden ücretli olarak satılmaya başlanıyordu. Ancak bugün ücretsiz hale getirilen iki oyun için böyle bir durum söz konusu değil. Bu iki oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine eklemek isteyen Epic Games kullanıcılarının 5 Ocak saat 19:00’a kadar vakti var. Bu tarihe kadar oyunu kütüphaneye ekleminiz durumunda oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

Yeni iPad mini 2023 sonuna kalabilir