Epic Games Bugün 520 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor

Epic Games Store

Yılbaşı döneminde her gün bir oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games, bugün 520 TL’lik bir oyunu kullanıcılarına ücretsiz veriyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, normalde her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyordu. Ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı döneminde bu durum değişti. Çünkü bu dönemde ücretsiz oyunlar haftalık olarak değil, günlük olarak veriliyor. Epic Games, yılbaşı dönemi boyunca her gün yeni bir oyunu ücretsiz hale getirmeye devam ediyor.

the outer worlds Switch

Yılbaşına özel bu etkinliği kapsamında şu ana kadar Destiny 2, Art of Rally ve Fallout 3 gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak veren Epic Games, bugünse 520 TL’lik bir oyunu ücretsiz olarak oyunseverlere sunuyor. Çünkü bugün Epic Games’te ücretsiz olan oyun son yılların dikkat çekici yapımlarından biri olan Outer Worlds oldu. Üstelik Epic oyunun standart sürümünü de vermiyor. 520 TL değerindeki Spacer’s Choice Edition versiyonunu veriyor. Bu versiyonda oyun için şu ana kadar yayınlanmış tüm ek paketler de yer alıyor.

Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition’ı ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin yarın saat 19:00’a kadar oyunu edinmesi gerekiyor. Çünkü bu saatten sonra Outer Worlds yerini bir sonraki ücretsiz oyuna bırakacak.

Apple Vision Pro Satışları Şubat Ayında Başlayabilir