Epic Games, bugün de 120 TL’lik oyunu ücretsiz veriyor

Epic Games Store

Epic Games ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bugün de 120 TL’lik bir oyun ücretsiz olarak oyun severlere sunuldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejiyle daha fazla oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, yılbaşına uzanan bu süreçte de 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak paylaşacağını duyurdu.

Son günlerde üst üste Star Wars: Squadrons, Saints Row IV: Re-Elected ve Fallout gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic, bu hafta başında Death Stranding’i ücretsiz hale getirerek çıtayı epey yükseltti. Death Stranding’in ardından 159 TL’lik F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u ve 40 TL’lik Severed Steel’i ücretsiz hale getiren Epic Games’te bugünün oyunu da belli oldu. Epic tarafından bugün oyun severlere ücretsiz olarak sunulan oyun Mortal Shell oldu. Mortal Shell normalde 119 TL’ye satılıyor.

Mortal Shell

Cold Symmetry stüdyosu tarafından geliştirilen Mortal Shell, aksiyon dozu yüksek bir RPG oyunu. Oyun ilk olarak 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak çıkmıştı. Mortal Shell bir sonraki yıl yeni nesil konsollara da geldi. Oyunun Steam’deki tanıtım yazısı şöyle:

“Mortal Shell, parçalanmış bir dünyada akıl sağlığınızı ve dayanıklılığınızı test eden derin bir aksiyon-RPG’dir. Üstün farkındalık, hassasiyet ve içgüdü gerektiren hayatta kalma mücadelesinde rakipleriniz merhamet etmeyecektir. Kayıp savaşçıları ele geçirin, inananların gizli kutsal yerlerinin izini sürün ve zorlu düşmanlarla yüzleşin.”

Önceki günlerde olduğu gibi Mortal Shell’i ücretsiz şekilde oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyun severlerin de yarın 19:00’a kadar bu oyunu Epic Games’te kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Bir kez kütüphaneye ekledikten sonra oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

Epic Games ücretsiz oyun hediyelerine yeni yıla kadar devam edecek. Yılbaşına kadar her gün, bir oyun ücretsiz olarak Epic Games kullanıcılarına sunulacak. 15 günlük bu serüvende artık sona yaklaşılırken, Epic Games’in yıl bitmeden daha hangi oyunları ücretsiz hale getireceği merak konusu olmaya devam ediyor.

OnePlus 11’in resmi görselleri yayınlandı