Epic Games’te Bugün 374 TL’lik Oyun Ücretsiz Oldu

Epic Games Store

Yılbaşı döneminde her gün bir oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games’te bugün 374 TL değerindeki bir oyun ücretsiz oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, normalde her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyordu. Ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı döneminde bu durum değişti. Çünkü bu dönemde ücretsiz oyunlar haftalık olarak değil, günlük olarak veriliyor. Epic Games, yılbaşı dönemi boyunca her gün yeni bir oyunu ücretsiz hale getirmeye devam ediyor.

Bu süreçte Fallout 3 ve Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getirdikten sonra son birkaç günde daha düşük profilli oyunları ücretsiz hale getiren Epic, üç günlük bu durgunluğu bugün bozdu. Çünkü bu kez günün ücretsiz oyunu, normalde 374 TL’ye satılan Saints Row oldu.

saints row

Bir dönem oldukça popüler olan Saints Row serisinin 2022 yılında çıkan bu yeniden yapımı, büyük beklentilerle çıkmış ancak bu beklentileri karşılayamamıştı. Yine de Epic Games Store, normalde 374 TL’ye satılan, yüksek profilli bir oyunu ücretsiz hale getirerek oyunseverleri sevindirmeye devam ediyor. Oyunun platformdaki tanıtım yazısı şöyle:

“Güneybatı Amerika’daki kurgusal bir şehir olan hayat dolu Santo Ileso’ya hoş geldin. Suça batmış bir dünyada bir grup genç kendi suç çetelerini kurarak tek başlarına yükselmenin peşinde.”

Saints Row’u ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin yarın saat 19:00’a kadar oyunu edinmesi gerekiyor. Çünkü bu saatten sonra Saints Row yerini bir sonraki ücretsiz oyuna bırakacak.

iQOO Neo9 Serisi Resmen Tanıtıldı