Yeni iPad mini 2023 sonuna kalabilir

Yeni iPad mini

Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan son bilgilere göre yeni iPad mini’nin çıkışı 2023 sonuna, hatta 2024 başına kalabilir.

Amerikalı teknoloji devi Apple’ın 2023’te kullanıcılara sunacağı yeni ürünler arasında yeni iPad modellerinin de yer alacağı bir süredir biliniyor. Ancak bu yeni iPad’lerin tam olarak neler olacağı henüz kesinleşmiş değil. Ne var ki gelen son bilgiler, bu modellerden birinin yeni iPad mini olacağını büyük ölçüde doğruluyor.

Söz konusu Apple olduğunda en güvenilir isimlerden biri olan ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple’ın 2023’te çıkaracağı yeni iPad’lerden biri de yeni iPad mini modeli olacak. Ancak bu iPad mini’nin çıkışı için 2023’ün son aylarına kadar beklememiz gerekecek. Çünkü Kuo’ya göre Apple bu modeli yılın sonuna doğru piyasaya sürmeyi planlıyor. Hatta tabletin çıkışının 2024’ün ilk aylarına kalması bile mümkün.

Apple yeni iPad mini için tarihi netleştirdi

Öte yandan Kuo’ya göre Apple 2023’te katlanabilir ekrana sahip bir iPad çıkarmayı düşünmüyor. Bildiğiniz gibi daha önce ortaya çıkan bilgiler, Apple’ın katlanabilir ekran teknolojileri üzerinde çalışmaya başladığını göstermişti. Analistler ise Apple’ın katlanabilir bir iPhone’dan önce katlanabilir bir iPad çıkaracağını söylüyordu. O yüzden katlanabilir iPad’in gelme ihtimali çok daha yüksekti. Ancak Kuo’ya göre böyle bir şey gerçekleşmeyecek. En azından önümüzdeki iki yıl içinde. Kuo’ya göre Apple’ın ilk katlanabilir iPad modeli 2025’te kullanıcılarla buluşacak.

Katlanabilir iPad modelleri hayatımıza girene kadar iPad mini serisinin canlı tutulması bekleniyor. Katlanabilir iPad’ler geldikten sonra ise iPad minilerin yerini alacak.

OnePlus 11’in resmi görselleri yayınlandı