Epic Games’te bu hafta iki oyun ücretsiz oluyor

Epic Games Store

Epic Games’te ücretsiz oyun paylaşımı devam ediyor. Üstelik bu hafta bir değil iki oyun tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Bu trendi bu hafta da devam ettiren Epic, 21 Eylül’den itibaren oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunları da açıkladı. Oyunları diyoruz çünkü Epic bu hafta bir değil iki oyunu birden ücretsiz yapıyor.

Geçtiğimiz hafta 911 Operator’ı oyunseverlere ücretsiz olarak veren Epic Games, bu oyunu ücretsiz elde etmek için belirlenen bir haftanın bitiminde, yani 21 Eylül’de 911 Operator’ı yenisiyle değiştirecek. 21 Eylül’de 911 Operator’ın yerini alacak iki oyun Out of Line ve The Forest Quartet olacak.

Out of Time

Out of Line ve The Forest Quartet’i oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için son gün 28 Eylül. Çünkü bu tarihten sonra bu iki oyun da yerini bir sonraki ücretsiz oyuna ya da oyunlara bırakacak. Ancak bu bir haftalık sürede Out of Line ve The Forest Quartet’ı ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu iki oyunun sahibi olacaklar.

PlayStation Plus’a bu ay 20 yeni oyun eklenecek