Fallout oyunları Epic Games’te ücretsiz oldu

Fallout

Üst üste üç Fallout oyunu Epic Games’te ücretsiz şekilde oyun severlere sunuldu. Şimdi sırada Fallout’tan esinlenen Encased var.

Steam gibi zorlu bir rakiple rekabete girmiş olmasına rağmen oldukça hızlı büyüyen Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejiyle daha fazla oyun severi platformuna çeken Epic, yılbaşına uzanan bu süreçte de 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak paylaşacağını duyurdu.

Son günlerde üst üste Star Wars: Squadrons ve Saints Row IV: Re-Elected gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic, şimdi de üç Fallout oyununu ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu.

Apple çalışanı Epic Games hakkında itirafta bulundu

Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics’i kullanıcılara ücretsiz olarak sunan Epic Games, şimdi de Fallout serisinden izler taşıyan post-apokaliptik RPG oyunu Encased’i ücretsiz hale getirdi. Encased’i ücretsiz şekilde oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyun severlerin yarın 19:00’a kadar bu oyunu Epic Games’te kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Bundan sonra oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

Öte yandan Epic’in oyun platformundaki ücretsiz oyun hediyeleri yeni yıla kadar devam edecek. Yılbaşına kadar her gün bir ya da birden fazla oyun platforma oyun severlere ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunların neler olacağı merakla bekleniyor. Üst üste gelen Fallout hediyeleri, Fallout: New Vegas ya da Fallout 3 gibi serinin daha yeni oyunlarının da gelip gelmeyeceğini merak etmemize sebep oluyor.

DaVinci Resolve sonunda iPad’e geldi