Epic Games Her Gün Bir Oyunu Ücretsiz Veriyor

Epic Games Store

Yılbaşı döneminde her gün bir oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games’in bugün oyunseverlere ücretsiz olarak sunacağı oyun da belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, normalde her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyordu. Ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı döneminde bu durum değişti. Çünkü bu dönemde ücretsiz oyunlar haftalık olarak değil, günlük olarak veriliyor. Epic Games, yılbaşı dönemi boyunca her gün yeni bir oyunu ücretsiz hale getirmeye devam ediyor.

5b1e05bf5d1c2d1b702cda62

Yılbaşına özel bu etkinliği kapsamında şu ana kadar Destiny 2, DNF Duel, Melvor Idle ve Art of Rally’yi ücretsiz olarak veren Epic Games, bugünün (23 Aralık) ücretsiz oyununu da açıkladı. Platformda günün ücretsiz oyunu Fallout 3 oldu. Fallout serisinin popüler oyunu, yarın yeni ücretsiz oyun gelene kadar platformdan ücretsiz bir şekilde edinilebilecek.

Üstelik Epic, Fallout 3’ün yalın halini vermiyor. Bunun yerine Fallout 3 Game of the Year Edition sürümünü ücretsiz hale getiriyor. Bu sürümün içinde Fallout 3 için bugüne kadar yayınlanan tüm ek paketler de yer alıyor.

Oppo Find X7’nin Tanıtım Görseli Sızdırıldı